Στην τελική ευθεία, ενόψει των εγκαινίων που προγραμματίστηκαν για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, βρίσκονται τα “Παιδιά της Άνοιξης”…

Το νέο κτίριο που θα φιλοξενήσει το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Ημαθίας “Τα Παιδιά της Άνοιξης” έχει ολοκληρωθεί, ο εσωτερικός εξοπλισμός έχει παραληφθεί και τοποθετείται, ενώ σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώθηκε και η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου. Το σύνολο του έργου βασίστηκε σε δωρεές ιδιωτών και αναγέρθηκε σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Βέροιας και η Κοινότητα Πατρίδας. 

Το InVeria.gr βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2024 στον χώρο. Εκεί διάφορα συνεργεία, εργαζόμενοι και μέλη του Δ.Σ. των “Παιδιών της Άνοιξης” ήταν… υπ’ ατμόν! Όπως δήλωσε δε η πρόεδρος του Συλλόγου Νόρα Σαρκατζή, όλα θα είναι έτοιμα για την μεγάλη ημέρα των εγκαινίων, η οποία δεν θα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του οράματος για ένα νέα υπερσύγχρονο ΚΔΗΦ, αλλά – αντιθέτως – το ξεκίνημα προς την υλοποίησή του! 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την επιτόπια επίσκεψή μας στον χώρο:

Πηγή