ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Διάλογοι” με τον  Βαγγέλη Πλάκα, εμφανίσθηκε χθες το βράδυ ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, και Βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, από κοινού με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη και τον Γραμματέα ΠΑΣΟΚ Νομ. Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Ευρυβιάδη Ελευθεριάδη.

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε τόσο στο έργο που έχει ήδη ολοκληρώσει η Κυβέρνηση, όσο και στις μελλοντικές  στοχεύσεις της, όπως αυτές αναπτύχθηκαν και από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Επίσης, περιέγραψε εκτενώς τα τεράστια βήματα που έχουν γίνει στην παιδεία, υπενθυμίζοντας τις 10.000 μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών που πραγματοποιούνται φέτος και τη συνολική προσπάθεια τα σχολεία να λειτουργούν χωρίς ελλείψεις από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Επιπλέον, τόνισε ότι γίνεται μια συντεταγμένη προσπάθεια να ενισχυθούν τα νέα ζευγάρια και οι οικογένειες, ειδικά στο στεγαστικό ζήτημα, που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και για το οποίο, η Κυβέρνηση ήδη λαμβάνει άμεσα μέτρα.

Μάλιστα, ο Τάσος Μπαρτζώκας επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Από το 2019 μέχρι σήμερα, ό,τι είχαμε υποσχεθεί, το υλοποιήσαμε! Μέριμνα και ενδιαφέρον μας είναι να ανταποκριθούμε στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών, γι’ αυτό και οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας: νέους, συνταξιούχους, οικογένειες, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, επαγγελματίες. Να είναι σίγουροι οι πολίτες, ότι με βάση τις δημοσιονομικές δυνατότητες, η Κυβέρνηση και το τελευταίο ευρώ θα το αξιοποιήσει για τους ευάλωτους και όσες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες το χρειάζονται!”

Απόσπασμα της εκπομπής:

Πηγή