ΔΤ από ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας: Στα μέσα του Σεπτέμβρη και με φθινοπωρινή πλέον διάθεση, το Μουσικό Κινητό Περίπτερο της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας φτάνει στο τέλος της διαδρομής του, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στον πεζόδρομο της Τσούπελη, στις  8:30 μ.μ.  

Μικρά μουσικά σχήματα και νέα μουσικά ταλέντα, συστήθηκαν και φέτος στο κοινό, με μουσικές βραδιές τους πεζόδρομους και στα στέκια της Βέροιας. 

Φινάλε κάνουν οι Swing Tales που δημιουργήθηκαν το 2023 στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα μέλη της μπάντας είναι ενεργοί μουσικοί της πόλης με μεγάλη εμπειρία από live εμφανίσεις και παραστάσεις. Η ιδέα της μπάντας ήταν να δημιουργηθεί ένα σχήμα που να μπορεί να υποστηρίξει  μουσικά τις χορευτικές ομάδες που ασχολούνται με το Swing, το Lindy hop, το Charleston κ.α

Έκτοτε έχουν διοργανώσει πολλά events και parties με πλήθος από χορευτές και καλλιτέχνες που ασχολούνται με το Swing, έχουν συμμετάσχει στο Swinging Europe Network Annual Conference 2023 και έχουν έρθει αρκετές φορές σε σύμπραξη με τη σχολή χορού Swing Academy που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Oι Swing Tales εμφανίζονται και ανεξάρτητα από τις χορευτικές ομάδες σε διάφορα bar και events πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τη μουσική.

Συντελεστές

Ελευθερία Μπαργιώτα – τραγούδι

Θεοδοσιάδης Σταμάτης- σαξόφωνο

Αγαμέμνονας Μάρδας – κοντραμπάσο

Στέργιο Κόια – τύμπανα

Πηγή