ΔΤ από ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας: Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, προγραμματίζει ανοιχτές παρουσιάσεις, προς όλους τους ενδιαφερόμενους, για τα τμήματα που θα λειτουργούν την νέα εκπαιδευτική περίοδο 2024-2025. 

Καθηγητές, Κιθάρας, Latin Χορών, Φιλαρμονικής, Πιάνου, Βιολιού, Βιολοντσέλου, Ακορντεόν, Μπουζουκιού, Τζουρά, Μπαγλαμά, Ποντιακής Λύρας, Ζωγραφικής, Κοσμήματος, Μπαλέτου, Σύγχρονου Χορού, Παραδοσιακών Χορών, Θεωρίας της Μουσικής, Τρομπέτας, Σαξοφώνου, Αρμονίου, Ντραμς, Ηλεκτρικής Κιθάρας, Μουσικής Προπαιδείας, Μουσικοκινητικής Αγωγής, Βυζαντινής Μουσικής, Κατασκευών και άλλοι, θα βρίσκονται στις αίθουσές τους, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, για να επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους, να τους φέρουν σε επαφή με το  αντικείμενό τους και να λύσουν κάθε απορία που θα προκύψει.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, κατά τις ώρες: 10:30-13:30 και 17:30-20:30

Παράλληλες δράσεις: 

Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος με έργα των μαθητών της προηγούμενης χρονιάς στο φουαγιέ. Διάρκεια: 15 -20/9, Διδασκαλία: Μάρα Κοκκίνου  

Έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων με έργα των μαθητών της προηγούμενης χρονιάς, στο φουαγιέ. Διάρκεια: 15 -20/9, Διδασκαλία: Σταματία Κατσιγιαννοπούλου

Χορευτικό δρώμενο στο φουαγιέ, Χορογραφία: Μαυρέτα Λενικάκη  

Συναυλία Οργανικού Κιθαριστικού Συνόλου Artguitaristas του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, Διεύθυνση: Πέτρος Ρίστας στην αίθουσα θεάτρου της Αντωνιαδείου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, ώρα 20:30. 

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας:

www.veriaculture.gr 

2331078100

***

Εγκαίνια έκθεσης τμημάτων ζωγραφικής και κοσμήματος στο φουαγιέ της Στέγης 

Η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας παρουσιάζει τις εικαστικές δημιουργίες  μαθητών  των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων, αργυροχοΐας ενηλίκων και εικαστικού κοσμήματος παιδιών.

Οι καθηγήτριες και οι μαθητές/τριές  τους,   προσκαλούν τους φίλους της τέχνης στα εγκαίνια της έκθεσης, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. για να τους «ταξιδέψουν» στα μονοπάτια της τέχνης  και  της δημιουργίας, στο φουαγιέ Αντωνιαδείου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας. 

Εκθέτουν οι μαθητές των τμημάτων της  Σταματίας Κατσιγιαννοπούλου (ζωγραφική) και της Μάρας Κοκκίνου (κόσμημα). 

Διάρκεια έκθεσης: 15 έως 20 Σεπτεμβρίου  

Ώρες λειτουργίας : 11.00 με 13.00 (εκτός Κυριακής ) & 18.30 με 21.00  

Πληροφορίες για τα εικαστικά, αλλά και για τα άλλα τμήματα που λειτουργούν στην ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας στο τηλ. 2331078100, και στην ηλεκτρονική σελίδα: www.veriaculture.gr   

Πηγή