ΔΤ από Δ. Νάουσας: Στο 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο Νάουσας και στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης.

Ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή σχολική χρονιά. Στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Τα πάντα σε αυτήν την ζωή αποκτούνται με κόπο, με σεβασμό, με σχέσεις αγάπης, φιλίας και εμπιστοσύνης  Είστε πολύ τυχεροί που έχετε καθηγητές και γονείς που είναι εδώ για εσάς, για να σας προσφέρουν εκείνα τα εφόδια έτσι ώστε να σταθείτε με αξιοπρέπεια και δυναμισμό και να διαμορφώσετε το δικό σας αύριο».

Υπογράμμισε επίσης πως ο δήμος Νάουσας θα φροντίσει έτσι ώστε οι υποδομές του Λυκείου να είναι οι καλύτερες δυνατές. «Θέλω να γνωρίζετε πως έχουμε ολοκληρώσει μελέτη η οποία αφορά την ανακαίνιση και την ενεργειακή αναβάθμιση και η οποία με την υλοποίηση της θα δημιουργήσει ένα σχολείο κόσμημα, παρέχοντας όλες  εκείνες τις υποδομές έτσι ώστε να αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον σας», δήλωσε  ο Δήμαρχος Νάουσας.

Επίσης, στους αγιασμούς των Σχολείων παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κα. Άννα Ασλανίδου στο 3ο  Γυμνάσιο Νάουσας, στο 8ο Δημοτικό και 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας, στο  ΕΕΕΕΚ Νάουσας, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και στο ΕΠΑΛ Νάουσας, η κα Άννα Βασιλειάδου στο 1ο Λάππειο Γυμνάσιο, ο κ. Γρηγόρης Σαμαράς στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας.

Πηγή