ΔΤ από “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας:  Αξιοπρεπέστατη η συμμετοχή του αθλητή του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Ζησίδη Δημήτρη στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

Μπορεί στην 4η συμμετοχή του στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του παραολυμπιακού αθλητισμού να μην κατάφερε να επαναλάβει τον θρίαμβο του Rio2016 (3η θέση), ωστόσο η 6η θέση στη Σφαιροβολία και η 9η στην κορίνα της κατηγορίας F32 αφήνουν μια ικανοποίηση, ως επιστέγασμα μιας πολύ δύσκολης και γεμάτη άγχος χρονιάς, αλλά και της γλύκας της κατάκτησης τους Χάλκινου Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα Στίβου της Ιαπωνίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Δημήτρη Ζησίδη:

Σφαιροβολία Ανδρών Κατηγορία F32 – 6η θέση με βολή 8.88μ

Κορίνα Ανδρών Κατηγορία F32 – 9η θέση με βολή 23,90μ

Ήταν η τέταρτη συμμετοχή του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η πρώτη για αθλητή του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας σε Θερινούς Παραολυμπιακούς και η τρίτη συνολικά μαζί με τις δύο συμμετοχές του Πετράκη στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς. Στο Πεκίνο2008 ήταν 4ος, στο Λονδίνο 2012 ήταν 8ος και στο Ρίο2016, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Σε όλη του την πορεία συμπαραστάτες οι προσωπικοί του προπονητές Μιλτιάδης Κυριακίδης, πρώην παραολυμπιονίκης, Παναγιώτης Αργυράκης και το σωματείο του.

Για το πλήρες άρθρο και φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:

Πηγή