ΔΤ από Δ. Νάουσας: Παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 4ου «Imathia Quality», το μεσημέρι της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, στο Περίπτερο 16 της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Παρούσες επίσης οι Αντιδήμαρχοι  Νάουσας κυρίες Άννα Βασιλειάδου, Βίκυ Δανιηλίδου και Ία Χατζηιωαννίδου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νάουσας τόνισε πως πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία δείχνει πως όταν η Ημαθία  λειτουργήσει συντονισμένα και οργανωμένα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Η δράση «Imathia Quality» επέστρεψε για τέταρτη φορά, αναδεικνύοντας τη δυναμική της παρουσία στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς και για εννέα συνεχόμενες μέρες, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο περίπτερο, η Π.Ε. Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενώνουν τις δυνάμεις τους συνεχίζοντας την προβολή των μοναδικών τουριστικών, πολιτιστικών και γαστρονομικών εμπειριών που προσφέρει η Ημαθία σε κάθε επισκέπτη.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν ήδη ενεργά πολλοί τοπικοί φορείς όπως η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, η Ένωση Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας, ο Βοοτροφικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.

Πηγή