Το Πρόγραμμα Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024:

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα για την εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας Βεροίας.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στα Νέα Μάλγαρα. 

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις 8:30 π.μ. στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Βεροίας, στις 9:15 π.μ. στο Μουσικό Σχολείο Βεροίας και στις 10:00 π.μ. στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Βεροίας.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας για την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στο τέλος θα τελέσει το καθιερωμένο μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής.

 ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Πηγή