Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

💣 Πόσο έχει ο μήνας κυρία μου; Και τι τελείωσε πριν λίγες ώρες; Έτσι! Θα στο πω για να σε σκάσω: ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

📌 Δεν ξέρω πως περάσατε εσείς το καλοκαίρι και αν πέρασε γρήγορα ή όχι, αλλά εννοείται ποτέ δεν φτάνει!!!

📌 Πας, δεν πας διακοπές, το καλοκαίρι ρε παιδί μου αισθάνεσαι μίαν άλλη αύρα, μια χαλαρότητα, μία ανεμελιά. Λέμε τώρα. 

📌 Βέβαια, ξέρω ότι έχουμε αναγνώστες που είναι «χειμωνάκηδες». Και συνεργάτισσες εδώ στην εφημερίδα μη σας πω! Οπότε, για αυτούς όλα πάνε… καλύτερα! 

💣 Για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξαναγράφω… 

📌 Ώσπου να γραφτεί κάτι, έρχονται χίλια δυο ακόμα και γίνεται το (κλισέ) «ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις». 

📌 Πάντως να ζήσουν τα παιδιά, μαθαίνουμε ότι το «έκαψαν» στην Κρήτη με αφορμή τους… όρκους αγάπης τους. 

💣 Θα πω όμως για το ΠΑΣΟΚ, καθότι δύο υποψήφιοι πρόεδροί του, ο εν ενεργεία Νίκος Ανδρουλάκης και η Άννα Διαμαντοπούλου μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Ημαθία. 

📌 Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε την Πέμπτη, επισκέφθηκε – ΦΥΣΙΚΑ – τον Δήμαρχο Βέροιας και έκανε συνάντηση με στελέχη της αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο. 

📌 Αν κάπου έχει μείνει αλώβητο το ΠΑΣΟΚ, είναι στην Αυτοδιοίκηση. Και από αυτήν άρχισε να παίρνει και πάλι τις μικρές του νίκες! 

📌 Μετρημένος ο πρόεδρος, πάντως. Καταδεκτικός και ανοιχτός στον κόσμο, αλλά χωρίς πολλές – πολλές χαζομαρίτσες (δεν περιγράφω άλλο). 

📌 Βγήκε μια βόλτα στην αγορά της Βέροιας, μίλησε με κόσμο, διακριτικά, έβγαλε μερικές σέλφι όταν του ζητήθηκε, μίλησε με πολίτες και έφυγε για Αλεξάνδρεια, όπου είχε το απόγευμα ομιλία. 

📌 Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ της επίσκεψης διέμεινε στη Βέροια και πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εθεάθη να πίνει μπύρα (το ποτό δεν είναι σίγουρο) με τον πρώτο σε ψήφους υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας, Νίκο Τσιαμήτρο. 

📌 Οι δύο Νικολάδες και η προσωπική φρουρά του προέδρου, μόνο. Έτσι μας είπαν όσοι τους είδαν. 

💣 «Μαραθώνια» συνεδρίαση έκανε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας την περασμένη Δευτέρα (26/8). Για την ακρίβεια τρεις διαδοχικές ήταν… 

📌 Από τα πολλά που έγιναν, σημειώνω για ακόμη μία φορά την μαχητικότητα της αντιπολίτευσης, αλλά και προετοιμασία για απαντήσεις από την διοίκηση. 

📌 Είπαμε, αρχίσει να λειτουργεί όπως πρέπει η διαδικασία. Αρκεί να μείνει η… όρεξη!

📌 Κατά τ’ άλλα, ευχές για καλή θητεία ως Έλληνας Ευρωπαίος Επίτροπος ευχήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. 

📌 Διότι, παρά τις… πολιτικές διαφορές, ο πολιτικός πολιτισμός πρέπει να υπάρχει!

 

📍ΥΓ: Ο Θεόφιλος Κορωνάς ρώτησε για το αν θα εφαρμόσει ο Δ. Βέροιας την απόφαση του ΣτΕ για την ανάδειξη της Ρωμαϊκής Οδού στην Μητροπόλεως… Ευκαιρία μεγάλη, θα έλεγα, τώρα που ούτως ή άλλως τα μισά καταστήματα έχουν κλείσει! 

📍ΥΓ2: Δεν ξέρω αν δεν σας αρέσει η ευχή ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, αλλά μην αρχίσω να ακούω για 32, 33, 34 Αυγούστου και τέτοια, γιατί θα οπλίσω το μυδράλιο!) 

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα InVeria – Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024, φύλλο 118)  

Πηγή