Σε μία πράξη αξιοπρέπειας και υπευθυνότητας προχώρησε η υπάλληλος του τμήματος Καθαριότητας του Δ. Βέροιας Μαρία Ιορδάνογλου και για αυτό την οποία συνεχάρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Προϊστάμενος Καθαριότητας – Ανακυκλώσιμων υλικών Ιορδάνης Κιριμκιρίδης.

Η δημοτική υπάλληλος, το πρωί της Πέμπτης 25 Ιουλίου 2024, κι ενώ βρισκόταν εν ώρα εργασίας στην Πλατεία της Εληάς, βρήκε στο οδόστρωμα πορτοφόλι. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ενημέρωσε τον επόπτη καθαριότητας για το συμβάν και το πορτοφόλι παραδόθηκε στη Δημοτική Αστυνομία, καθώς περιείχε χρήματα και κάρτες ανάληψης μετρητών. Ο κάτοχός του βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα για να παραλάβει το απολεσθέν πορτοφόλι, το οποίο περιείχε όλα τα υπάρχοντα και τα χρήματά του.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και είναι ότι αυτό που δεν μου ανήκει πρέπει να πάει στον άνθρωπο που το έχασε. Συμμερίστηκα την αγωνία του συνανθρώπου μου» δήλωσε η υπάλληλος που εργάζεται τον τελευταίο χρόνο στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου.

«Η αξιέπαινη πράξη της Μαρίας αποδεικνύει πως η ανθρωπιά συνεχίζει να υπάρχει στον τόπο μας. Με την πράξη της η υπάλληλος του Δήμου Βέροιας έκανε υπερήφανη την οικογένεια και την υπηρεσία. Εύχομαι και ελπίζω η κίνησή της να αποτελεί παράδειγμα για όλους» σημείωσε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Πηγή