Οι θερινές εκδηλώσεις της Πατρίδας ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα ξημερώματα του Σαββάτου, με μια συναυλία της δημοφιλούς λαϊκής τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου. Το τοπικό κοινό της συγκεντρώθηκε για να απολαύσει ζωντανά όλες τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης καλλιτέχνιδας και διασκέδασε ακούγοντας το πρόγραμμά της.

Έναρξη με Ποντιακή Παράδοση

Η βραδιά ξεκίνησε με ποντιακά τραγούδια και χορούς. Το τμήμα παραστάσεων και το παιδικό τμήμα άνοιξαν την εκδήλωση με εντυπωσιακές παραστάσεις παραδοσιακών χορών. Ακολούθησε ένα ποντιακό μουσικό πρόγραμμα με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι, τον Γιάννη Χωραφαΐδη στη λύρα και τον Γιώργο Ασβεστά στο νταούλι, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Η Άντζελα Δημητρίου στη Σκηνή

Μετά τα μεσάνυχτα, η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε στην πίστα και ξεκίνησε το πρόγραμμα της με το τραγούδι «Μαργαρίτες». Η τραγουδίστρια, με την χαρακτηριστική φωνή και το πάθος της, κατάφερε να δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Ακολούθησαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες της, κάνοντας το κοινό να την αποθεώνει, να τραγουδά μαζί της και να χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής της.

Η συναυλία της Άντζελας Δημητρίου αποτέλεσε την κορύφωση των εκδηλώσεων και ένα μοναδικό σαββατόβραδο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πατρίδας. Η βραδιά ήταν γεμάτη ενέργεια, χαρά και μουσική, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους παρευρέθηκαν.

Επιτυχημένο Κλείσιμο Εκδηλώσεων

Οι θερινές εκδηλώσεις της Πατρίδας, που περιλάμβαναν ποικίλες δραστηριότητες και παραστάσεις, ολοκληρώθηκαν με την συναυλία της Άντζελας Δημητρίου, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές και διασκέδαση σε όλη την τοπική κοινότητα. Η διοργάνωση των εκδηλώσεων χαρακτηρίστηκε από άψογη οργάνωση και μεγάλη προσέλευση κοινού, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της και την σημαντικότητά της για την περιοχή.

Πηγή: pliroforiodotis.gr 

Πηγή