ΔΤ από Δ. Νάουσας: Με μια θεατρική παράσταση και δυο συναυλίες, συνεχίστηκαν με επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο του “Naoussa Summer Festival 2024.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, παρουσιάστηκε ο «Ποπολάρος», του Γρηγορίου Ξενόπουλου, ένα από τα δημοφιλέστερα θεατρικά έργα εποχής της ελληνικής δραματουργίας από 12μελή θίασο, σε σκηνοθεσία Έλλης Βοζικιάδου. Η παράσταση σεβόμενη τη σπάνια γραφή του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα είναι δοσμένη σε κλασική γραμμή, στην ατμόσφαιρα της εποχής που διαδραματίζεται και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. 

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις «Άνω Εργατικές» πραγματοποιήθηκε η μουσικοθεατρική παράσταση «Μουσικό Λεύκωμα» με τη Λόρνα, ένα αφιέρωμα με νοσταλγία και κέφι στη μαγεία των μεγάλων επιτυχιών του Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Χατζηνάσιου, Γιάννη Σπανού και άλλων σημαντικών ανθρώπων του ελληνικού πενταγράμμου που την ανέδειξαν και την καθιέρωσαν.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου στην Οδός Μεγάλου  Αλεξάνδρου οι  «48 Ώρες» ξεσήκωσαν τον κόσμο σ ένα ξέφρενο πάρτι, με μεγάλες επιτυχίες παλαιότερων  δεκαετιών αλλά και τωρινές.

Πηγή