ΔΤ από γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας:

Την περασμένη Τετάρτη 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Ν.Ε με την παρουσία του Αθανασίου Γκούνα, Υπεύθυνου Οργανωτικού του Κόμματος για τον Ν. Ημαθίας και μέλος της Κ.Ε, με θέμα την τοποθέτηση του μέχρι προσφάτως μέλους της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας και νέο μέλος της Κεντρικής επιτροπής Σοφία Ιντζιάδου κατά την συνεδρίαση της Κ.Ε και κατά την οποία προέβαλε δημόσια αβάσιμες κατηγορίες για ύπαρξη, μυστικών συναντήσεων, ανύπαρκτων ασυμβίβαστων, υπόνοιες νόθευσης εκλογικού αποτελέσματος κατά τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κόμματος και αναπόδεικτες σκοπιμότητες των υπολοίπων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας.

 Η τοποθέτηση αυτή της Σοφίας Ιντζιάδου, η μη επιτρεπτή βιντεοσκόπησή της καθώς και η παράνομη δημοσιοποίηση της διέσπειρε παραπληροφόρηση που βλάπτει την συλλογική μας φήμη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος,  καθώς  θίγει προσωπικά τα υπόλοιπα μέλη της Ν.Ε.

Η Σοφία Ιντζιάδου, επανειλημμένα έχει επιδείξει αντισυντροφική  μη συλλογική συμπεριφορά που υπονομεύει την ενότητα και το πνεύμα συνεργασίας που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματικότητα του Κόμματός μας, ενώ παράλληλα έχει συμπεριφερθεί με απροθυμία για συμμετοχή της σε διαδικασίες και δράσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής κατά τον προεκλογικό αγώνα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας προέβη σε ενέργειες με γνώμονα τις αξίες και ηθικές αρχές της Αριστεράς και με βάση το καταστατικό του Κόμματος, ώστε να διασφαλιστεί η δέσμευσή μας στην αλήθεια, τη διαφάνεια και την ενότητα.

 Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με ψηφοφορία και απόφαση που παραπέμπει το μέλος της Κ.Ε. Σοφία Ιντζιάδου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα άμεσα και σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.

Πηγή