Απάντηση του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ Στέργιου Διαμάντη με αφορμή την συνέντευξη Τύπου του συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος” του Κώστα Παλουκίδη για τον βιολογικό καθαρισμό του Δ. Βέροιας (δείτε το θέμα εδώ):

Χωρίς καμία έκπληξη ακούσαμε τη συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αντιπολίτευσης του Δήμου μας και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ” κ. Κώστα Παλουκίδη ο οποίος για άλλη μία φορά κόμισε “γλαύκα εις Αθήνας”.

Ανέδειξε σαν νέο πρόβλημα ένα παλιό θέμα που ήδη βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση. Η ΔΕΥΑ Βέροιας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και γι αυτό δεν θα μπει σε αντιπαραθέσεις μέσω του Τύπου σε επίπεδο κοκορομαχίας.

Αν κάποιος νομίζει ότι διαθέτει ενοχοποιητικά στοιχεία που για δικούς του λόγους (που όλοι γνωρίζουμε) θέλει να χρησιμοποιήσει, δεν έχει παρά να απευθυνθεί αρμοδίως.

Οι συμπολίτες μας δεν θα πρέπει να ανησυχούν και τους διαβεβαιώνουμε ότι διαχρονικά η μέριμνα της ΔΕΥΑ Βέροιας είναι η παροχή των καλύτερων δυνατόν υπηρεσιών προς τους πολίτες με σεβασμό στο περιβάλλον.

Ο πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΒ

Στέργιος Διαμάντης

Πηγή