Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουλίου.

Η τοποθέτησή του αποτελούνταν από δύο υποενότητες.

Στην πρώτη υποενότητα ο Δήμαρχος Νάουσας, αναφέρθηκε απολογιστικά στο μέχρι τώρα έργο του τους 6 μήνες από την έναρξη της θητείας του. Συγκεκριμένα ανέφερε πως συνεχίζει να ωθεί το Δήμο Νάουσας στην εξωστρέφεια με σκοπό την ανάδειξη και προσέλκυση τουριστών στην πόλη.

Στην δεύτερη υποενότητα ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στα εμπόδια που όπως είπε κάποιοι παράγοντες οπισθοδρόμησης προσπαθούν να του θέσουν για να τον βάλουν. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις διάφορες δικαστικές διαμάχες και μηνύσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει οι οποίες όπως είπε ο κ. Δήμαρχος, είναι στα όρια της φαιδρότητας και του αστεϊσμού.

Όπως σημείωσε, ασκήθηκε εναντίον του αγωγή, επειδή η κριτική του φέρεται να προκάλεσε βλάβη στην υγεία κάποιου ατόμου.

Για το θέμα των υδροηλεκτρικών εργοστασίων, ανέφερε πως η προηγούμενη διοίκηση, λόγω της αδυναμίας πληρωμής του παραβόλου των 300 €, απώλεσε έως και 750.000 € στο ετήσιο εισόδημα του Δήμου.

«Αυτό που λέω καθημερινά στους συνεργάτες μου είναι πως έχουμε κάνει πολλά πράγματα αλλά έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και σαφέστατα δεν τα κάνουμε όλα σωστά. Το σημαντικότερο όμως είναι πως διορθωνόμαστε καθημερινα μέσα από τα λάθη μας.»

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Ρεπορτάζ – Βίντεο: Ευγένιος Βαρακλής

Πηγή