Το τριήμερο μουσικό ταξίδι της “Εύηχης Πόλης” ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου 2024 στη Βέροια, για 16η χρονιά…

Στις 12:00 το μεσημέρι το μουσικό φεστιβάλ της Εύηχης Πόλης 2024, ξεκίνησε με την καθιερωμένη πατινάδα για την διανομή των εντύπων με το πρόγραμμα του τετραημέρου.

Τα πνευστά και κρουστά της Φιλαρμονικής και το χορευτικό τμήμα λαογραφίας της ΚΕΠΑ, κήρυξαν την έναρξη, ενώ εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, μοίρασαν εκατοντάδες έντυπα στους πολίτες, σε μαγαζιά, σε καφέ και σε διάφορους πολυσύχναστους χώρους.

Η πατινάδα ξεκίνησε από την Πλατεία Ωρολογίου, στάθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου, έκανε ένα μουσικό πέρασμα από το Δημαρχείο, συνέχισε στο εμπορικό κέντρο και κατέληξε στο πάρκο της Εληάς.

Το απόγευμα, η Μικτή Χορωδία της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Δήμητρας Ζησέκα, σκόρπισε στους δρόμους της πόλης μελωδίες με τραγούδια μιας άλλης, ρομαντικής εποχής, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε στο αίθριο του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών συναυλία μουσικής δωματίου από το μουσικό σύνολο ART VARIOUS.

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων της “Εύηχης Πόλης” έκλεισε με την συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στην πλ. Εληάς, στη Βέροια, η οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ – ΟΚΑΝΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Βίντεο από την συναυλία του Χρήστου Θηβαίου (δείτε εδώ το live στο facebook):

Δείτε φωτογραφίες από τις συναυλίες και βίντεο από την συναυλία του Χρήστου Θηβαίου:

Πηγή