Η Cam Shaft, εταιρία που ειδικεύεται σε αυτοκόλλητα βινυλίου, μαζί με τον βελτιωτικό οίκο PP-Performance μας παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, το Mini Cooper S προηγούμενης γενιάς.

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που παρατηρείς είναι ότι το χρώμα του αυτοκινήτου έχει αλλάξει, έχοντας πλέον ένα πορτοκαλί περλέ αυτοκόλλητο, που συνδυάζεται με μαύρη γυαλιστερή οροφή, ενώ τα καλύμματα των φτερών είναι σε μαύρο ματ. Το κόστος των παραπάνω φτάνει τα €1.900, που όμως δεν συμπεριλαμβάνει τις 17άρες ζάντες της ATS με τα ημι-σλικ ελαστικά της Toyo, διαστάσεων 215/45.

Μηχανικά, τώρα, η PP-Performance αυξάνει την ιπποδύναμη του τετρακύλινδρου 1600άρη κινητήρα από τα 184 εργοστασιακά άλογα στα 240, μέσω τοποθέτησης νέας εξάτμισης (€1.899), αναβάθμισης λογισμικού του εγκεφάλου και νέας εισαγωγής αέρα, ενώ τέλος έχουν τοποθετηθεί και αμορτισέρ KW variant 2.

Μπορεί επίσημα νούμερα να μην έχουμε, αλλά σίγουρα θα είναι γρηγορότερο από το εργοστασιακό και ακόμα πιο fun-to-drive με τα συγκεκριμένα ελαστικά.

Πηγή: autoblog.gr