Τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Στάθη Σαρηγιαννίδη και τους υποψήφιους των άλλων νομών του συνδυασμού ‘Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια’, παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Ιωαννίδης, στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης. Μιλώντας για τους συνεργάτες του ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε ότι είναι μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους με κρυστάλλινες διαδρομές, που έχουν δρέψει δάφνες και έχουν να επιδείξουν πολλές επιτυχίες στο πεδίο της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, του συνδικαλισμού, αλλά και έχουν προφέρει και πάνω από όλα έχουν τη διάθεση και την επιθυμία να συνεχίσουν να προσφέρουν.

«Οι εμπειρίες μου, τόσο στον αθλητισμό και την κοινωνία όσο και την κεντρική πολιτική σκηνή, με έχουν διδάξει ότι για να πετύχεις πρέπει πρώτα να φτιάξεις μία δυνατή ομάδα. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζετε, πως ως ‘κόουτς’ αυτό ξέρω να το κάνω πολύ καλά. Αυτή την ομάδα λοιπόν, την ομάδα της νίκης, σας παρουσίασα σήμερα», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της παράταξης ‘Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια’ είναι:

Πέλλα: Ιωάννης Ανδρίτσος, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας, 50 ετών

Χαλκιδική: Στυλιανός Βαλιάνος, δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, 35 ετών

Κιλκίς: Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, γενικός διευθυντής της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς, 38 ετών

Σέρρες: Αθανάσιος Μπαζδάνης, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Σερρών, 57 ετών

Ημαθία: Ευστάθιος Σαρηγιαννίδης, δικηγόρος, περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας, 37 ετών.

Πηγή: laos-epea.gr