Οι 57 πρώην απολυμένοι των Κλωστηρίων Νάουσας ευχαριστούν τον Απ. Βεσυρόπουλος για την επίλυση του προβλήματος τους. Στην ευχαριστήρια επιστολή αναφέρουν:

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στον Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο και στον Βουλευτή Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη, για την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και την καίρια και ουσιαστική παρέμβαση τους, που συνέβαλλε, ώστε να λυθεί οριστικά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε εμείς, οι 57 πρώην απολυμένοι των κλωστηρίων Νάουσας.

Από την πρώτη στιγμή που θέσαμε το πρόβλημα μας, ο κ. Βεσυρόπουλος, στάθηκε δίπλα μας χωρίς υστεροβουλία, με συγκροτημένο τρόπο κατάφερε να δοθεί βιώσιμη και οριστική λύση.

Με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, από τις 5 Δεκεμβρίου μαζί με συναδέλφους του, και έγινε δεκτή στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, μπαίνει τέλος στην αγωνία 57 ανθρώπων.

Θεωρούμε ότι η Ημαθία χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, ανθρώπους που νοιάζονται τον πολίτη και είναι δίπλα του με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Οι 57 πρώην απολυμένοι των Κλωστηρίων Νάουσας”.