Kαταχειροκροτήθηκε η θεατρική ομάδα «επί Σκηνής» και ο ανεπανάληπτος Ζήκος του Δημήτρη Πάζου από το κοινό της πόλης και τους φίλους της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, που ανταποκρίθηκαν μαζικά και συγκινητικά στην πρόσκλησή μας.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, στον χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βεροίας, η προγραμματισμένη παράσταση «Ο Μπακαλόγατος» , από τη θεατρική ομάδα «επί Σκηνής», του Συλλόγου Θεάτρου και Πολιτισμού της Νάουσας.

Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, τόσο καλλιτεχνική, όσο και οργανωτική, καθώς , στην κατάμεστη αίθουσα, οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Ομάδας, απέδωσαν με εκπληκτική πιστότητα τους ρόλους τους, υπό την άψογη σκηνοθετική επιμέλεια του Αλέξανδρου Οικονόμου. Χωρίς να υστερήσει κανένας παράγοντας της παράστασης, ξεχωρίσαμε τον ανεπανάληπτο Ζήκο του Δημήτρη Πάζου, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, τα κοστούμια της Χριστίνας Ρούσσου , τη μουσική επιμέλεια των Δημήτρη Πάζου και Κώστα Γιάντση, το κέφι και τις ικανότητες των υπόλοιπων ηθοποιών.

Ο Σύλλογος Θεάτρου και Πολιτισμού της Νάουσας αφιέρωσε την παράσταση στην εκπλήρωση των σκοπών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες:

-Στην Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Χριστίνα Ρούσσου και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

-Στον κύριο Δημήτρη Πάζο, με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν όλες οι συνεννοήσεις και ευοδώθηκε απρόσκοπτα η συνεργασία.

-Στον σκηνοθέτη κύριο Αλέξανδρο Οικονόμου.

-Στους ηθοποιούς και τους λοιπούς συντελεστές της παράστασης.

-Στην ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας, για την ευγενική φιλοξενία της εκδήλωσης.

-Στον Τοπικό Τύπο, που πρόβαλε επαρκέστατα το γεγονός.

-Στο κοινό της πόλης και τους φίλους μας, που ανταποκρίθηκαν μαζικά και συγκινητικά στην πρόσκλησή μας.