Επίσκεψη στη Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Dr. Ingo von Voss στο πλαίσιο της συναυλίας κλασικής μουσικής που δίνει η Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Χώρο Τεχνών, μέσα από τη συνεργασία του Προξενείου και της Κοινωφελούς Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Γερμανικής Ενότητας.

PROJENOSΚατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η οποία, όπως τόνισε η Δήμαρχος προσφέρει ποικίλες ομορφιές και σπάνιες αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς προορισμούς στους επισκέπτες.

Συζητήθηκε πρόταση του Δήμου για συνεργασία με το Προξενείο στον τομέα της ανταλλαγής πολιτισμικών εμπειριών στη νεολαία των δυο χωρών, γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον του Γερμανού προξένου.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για την υλοποίηση σχετικού προγράμματος με επίκεντρο τη νεολαία, την οποία ο Dr. Ingo von Voss υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει με ξεχωριστό ενδιαφέρον.