Η Infinity δίνει την ευκαιρία σε νέους μηχανικούς να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις μία καριέρα στην Formula 1 με μία νέα πρωτοβουλία ευρέσεως ταλέντων.

infiniti-logoΤο “Infinity Performance Engineering Acadamy”, θα δώσει τη δυνατότητα σε δύο υποψήφιους να ολοκληρώσουν μία 12μηνη «πρακτική» με τους τρεις φορές Παγκόσμιους Πρωταθλητές Formula 1, Infinity Red Bull Racing στο Milton Keynes στην Αγγλία.

Οι δύο αυτοί υποψήφιοι θα δουλέψουν δίπλα σε μηχανικούς της Infinity στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Αγγλία ενώ μέρος του χρόνου τους θα το περνάνε στο τεχνικό κέντρο της φίρμας στο Cranfield ώστε να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε μελλοντικές τεχνολογίες αυτοκινήτων μαζικής παραγωγής. Το πρόγραμμα αυτό είναι η τελευταία εξέλιξη στη συνεργασία Red Bull και Infinity που σκοπό έχει την εξέλιξη τεχνολογιών για την πίστα αλλά και τον δρόμο.

Οι αιτήσεις θα ανοίξουν αργότερα μέσα στο 2013 ενώ οι πρώτοι επιλαχόντες θα αρχίσουν να επιλέγονται από τον Μάιο του 2014. Η επιλογή θα γίνει μέσω εντατικών δοκιμασιών και tests γνώσεων που σκοπό θα έχουν την αξιολόγηση των δυνατοτήτων των αιτούντων και την ικανότητα τους να σκέφτονται καινοτόμα. Οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε ένα πάνελ τεχνικών από την Infinity και την Infinity Red Bull Racing τον Ιούλιο του 2014 και οι δύο τυχεροί θα ανακοινωθούν στο Αγγλικό Grand Prix και θα πιάσουν δουλειά τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Φυσικά οι δύο τυχεροί θα έχουν μισθό, πληρωμένη διαμονή και χρήση εταιρικού αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέσα στο 2013.

Πηγή: autoblog.gr