Θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή στο Δημοτικό Κατάστημα την 12η του μηνός Αυγούστου του έτους 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

dimAlex_1. Ματαίωση των αποτελεσμάτων του Πρόχειρου Διαγωνισμού για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων συνολικής χωρητικότητας 3.200 λίτρων» και επαναπροκήρυξή του με τους ίδιους όρους.

2. Λήψη απόφασης για:

Α. την έγκριση της μελέτης 61/2013 της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με τίτλο «Προμήθεια φωτιστικών σωμάτων εξοικονόμησης ενέργειας τύπου led Δήμου Αλεξάνδρειας»

Β. τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας

Γ. τον καθορισμό των όρων διακήρυξης της πράξης «Προμήθεια φωτιστικών σωμάτων εξοικονόμησης ενέργειας τύπου led Δήμου Αλεξάνδρειας»

Δ. τη διάθεση της πίστωσης για την υλοποίηση της πράξης

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 2,00 στρεμμάτων του αγροτεμαχίου 2008 στη θέση «γήπεδο» του αγροκτήματος της Τοπικής Κοινότητας Προδρόμου.

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης κατασκευής του έργου, ψήφιση (διάθεση) της σχετικής πίστωσης και απ΄ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 60/2013).

5. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια επίπλων και σκευών (2 σταντ).