Τέρμα η αγωνία για δουλειά. Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο λαός θα ανέβει ξανά στην εξουσία. Το υποσχέθηκε ο, κατά τα άλλα, σεβάσμιος κ. Μανώλης Γλέζος. Τι δουλειά θα κάνει ο λαός; Ό,τι τον έβαλε να κάνει και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θα πληρώσει τα σπασμένα της νέας κρίσης.

Video thumbnail for youtube video Λύθηκε το πρόβλημα της ανεργίας!!! | Κάθε ΜέραΓια όνομα του Θεού. Σοβαρευτείτε επιτέλους. Σταματήστε να γελοιοποιείτε τον ατυχή ψηφοφόρο που εμπιστεύθηκε την ιδεολογία του στα χέρια του κόμματός σας.

Ξεπεράστε τις αγκυλώσεις στον παλαιοκομματισμού κ. Γλέζο και ελάτε πίσω στην πραγματικότητα.

Ο λαός που θα σας φέρει στην εξουσία (έαν τελικά σας φέρει) κ. Γλέζο, θα βγάλει απλώς το άχτι του από τις κυβερνήσεις που με ψεύτικες υποσχέσεις (τα θυμάστε τα παρόμοια των Παπανδρέου-Καραμανλή) τον κατάντησαν ζητιάνο και μετανάστη της Ευρώπης.

Και όταν τελείωσαν τα δανεικά που εξασφάλιζαν το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ, ως κυβερνήσεις, εξέθεσαν την Ελλάδα διεθνώς ως αναξιόπιστη χώρα αλλά δυστυχώς και τους Έλληνες ως τυχάρπαστους, τεμπέληδες και ανεπρόκοπους που ζουν ψευτοπλούσια με πιστωτικές κάρτες σε μια πάμπτωχη χώρα.

Ρίξτε μια ματιά, κ. Γλέζο, στις στατιστικές και δείτε ότι η Ελλάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της διαφθοράς, της γραφειοκρατίας και του αρνητισμού στις επενδύσεις και στις τελευταίες σε αξιοπιστία και παραγωγικότητα.

Τι θα αλλάξετε, κ. Γλέζο, στην νοοτροπία των ψηφοφόρων σας του ΠΑΣΟΚ που αναζητούν μια νέα αρχή στην ρεμούλα και στην αρπαχτή από το κράτος;

Τι θα πείτε κ. Γλέζο, στους ερυθρόφρουρούς σας;

Ότι επειδή είναι διαφορετικής ηθικής… από τους πρασινοφρουρούς και τα γαλάζια παιδιά της Ν.Δ. πρέπει να είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται πλιάτσικο στο κράτος;

Και στο κάτω-κάτω, κ.Γλέζο, ποιόν λαό θα φέρετε στην εξουσία αν γίνετε κυβέρνηση;

Ας δούμε λοιπόν πόση αλήθεια έχουν οι δηλώσεις που κάνατε στο διαδίκτυο του ΑΠΕ κ. Γλέζο.

Κατ΄ αρχάς είμαι βέβαιος ότι τις δηλώσεις σας θα τις ασπασθεί και η πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, αφού την επομένη το πρωί της πιθανής εκλογικής νίκης δεν θα αποφύγει την γνωστή παλαιοκομματική μπούρδα «Είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων».

Οπότε, κ. Γλέζο, μην ανησυχείτε γιατί έτσι θα απαλλαγείτε από την ευθύνη των τωρινών δικών σας δηλώσεων.

Ας δούμε τώρα ποιόν λαό θα φέρετε στην εξουσία. Υπάρχει περίπτωση να φέρετε στην εξουσία μέλος και ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής; Ασφαλώς και δεν υπάρχει και καλά θα κάνετε.

Έτσι όμως βγάζουμε από το «παιχνίδι του λαού στην εξουσία» το περίπου 10% των ψηφοφόρων. Πάνε αυτοί.

Θα μου πείτε βέβαια ότι δεν υπάρχουν πιστοποιητικά φρονημάτων και άρα που θα ξέρουμε ποιος ψηφίζει τι. Ελάτε τώρα, κ. Γλέζο, και οι κλαδικές και οι τοπικές οργανώσεις και οι ερυθροφουροί τι κάνουν; Είναι ηλίθιοι να αφήσουν τα «μαύρα παιδιά» να πάρουν τις καρέκλες των «ερυθρών»;

Πάμε τώρα στα γαλάζια παιδιά. Μια ματιά στις καταστάσεις των συντεχνιών των κρατικών υπαλλήλων που παριστάνουν τους συνδικαλιστές στα υπουργεία, στις ΔΕΚΟ, στα Πανεπιστήμια, στα Σχολεία και ξέρουμε όχι μόνο τι ψηφίζει ο καθένας αλλά και με τι χρώμα στυλό βάζει τον σταυρό.

Ζητείστε, κ. Γλέζο, τις καταστάσεις «με τους δικούς μας» που έχουν οι δήθεν συνδικαλιστές κάθε κόμματος και θα δείτε ότι «πιστοποιητικά φρονημάτων» υπάρχουν. Απλώς δεν τα εκδίδουν κρατικές υπηρεσίες αλλά οι συντεχνίες των εργατοπατέρων.

Και αυτά, κ. Γλέζο, αφορούν μόνο την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τα μεγάλα αστικά Κέντρα.

Στην επαρχία άντε να βάλεις σε Δήμο υπάλληλο που δεν έχει «συστατική επιστολή» κλαδικής του κόμματος.

Τι θα κάνετε λοιπόν κ, Γλέζο, με τα «γαλάζια παιδιά» και τα «παιδιά Καραμανλή και Σαμαρά»;

Θα σας αφήσουν οι πρασινοφρουροί που σας έφεραν στην εξουσία να τους παρακάμψετε;

Και επειδή κ. Γλέζο, δεν έχω λόγο να αμφισβητώ την ιστορία σας και τον πατριωτισμό σας ερωτώ. Τι θα κάνετε με τα 2.000.000 ανέργους και τους περίπου 50.000 επίσης (τότε) ανέργους κρατικούς υπαλλήλους που κυριολεκτικά θα πεινάνε εκείνη την εποχή;

Θα τους υποσχεθείτε ότι θα τους βάλετε να δουλέψουν στο κράτος διώχνοντας τους γαλάζιους και τους πράσινους με πρόσχημα τον εκσυγχρονισμό;

Όμως, κ. Γλέζο, ως πατριώτης, πως θα χωρίσετε τους άνεργους σε δικά μας (ερυθρά) και ξένα (πράσινα και γαλάζια) παιδιά ώστε να τους βολέψετε; Γιατί με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση (σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τσίπρα) ιδιώτες που θα τολμήσουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, ιδίως μέσα από την αποκρατικοποίηση, θα χάσουν τα λεφτά τους. Οπότε σας μένει μόνο το κράτος για τον άνεργο λαό.

Του Γιώργου Κράλογλου

Πηγή: capital.gr