Δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στο Δημόσιο έκανε ο Ημαθιώτης βουλευτής των Αν. Ελλήνων κ.Γιοβανόπουλος “Για δεκαετίες το πελατειακό κράτος κρατούσε ομήρους τους πολίτες και τις ελπίδες τους, δεμένους στον κομματικό ιστό και την ψηφοθηρία. Διορισμένοι στους Δήμους με πράσινη κάρτα ή με γαλάζια σημαία.

giovanopoulos vouliΝα λέμε αλήθειες, πολλοί από αυτούς ήταν και δημοτικοί υπάλληλοι και δημοτικοί αστυνόμοι και σχολικοί φύλακες. Κάποιοι έδωσαν εξετάσεις, κάποιοι όχι, κάποιοι μεταφέρθηκαν νομίμως στον τόπο συμφερόντων τους κάποιοι όχι, κάποιοι προσλήφθηκαν ηθικώς και νομίμως κάποιοι όχι και πάει λέγοντας.

Σήμερα έφτασε η ώρα όπου η αράχνη θανατώνει τα θύματά της. Το 4ο Μνημόνιο ως Πολυνομοσχέδιο είναι εδώ. Η κατοχική εντολή διατάζει να τους πυροβολήσουμε όλους, ανεξαρτήτως ετών υπηρεσίας, αδιάφορο αν μπορούν να επιζήσουν, αδιάκριτα αν είχαν αξιολογηθεί. Ουδείς εκ των συγκυβερνώντων νοιάζεται τι θα απογίνουν, όπως δεν νοιάστηκε για την κατά ριπάς εκτέλεση του ιδιωτικού τομέα.

Δεν θα γίνω κριτής κανενός εργαζόμενου, δεν θα χαϊδέψω αυτιά, ούτε σε φτηνή σπέκουλα θα επιδοθώ για να φανώ καλός αντιπολιτευόμενος που λέει ναι σε όλα τα συνδικάτα. Ψηφίζω ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, θα αγορεύσω υπέρ των εργαζομένων, στέκομαι δίπλα στους αγωνιώντες συμπολίτες μας για έναν και μόνο λόγο.

Η κρίση στη χώρα δεν εξαλείφεται θανατώνοντας τους Έλληνες. Θα επιζήσουμε των δεινών με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια. Μονιασμένοι κι αδελφωμένοι, εργαζόμενοι με πάθος γι΄ αυτή την πατρίδα. Στηρίζοντας το δικαίωμα στην εργασία και φορολογώντας όσους λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο. Ο ΜΕΣΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΘΜΟΣ.”