Οι Metallica προετοιμάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά μετά από πέντε χρόνια καθώς και μια 3D ταινία.

metallicanewstedΣε μια πρόσφατη συνέντευξή τους στο Billboard δήλωσαν ότι η κυκλοφορία θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο από όσο υπολόγιζαν γιατί υπεραναλύουν αρκετά το υλικό τους! Όπως είπε ο μπασίστας Robert Trujillo: «Μας παίρνει λίγο παραπάνω από ότι σε άλλες μπάντες γιατί αναλύουμε τα πράγματα. Εννοώ πως για κάθε ένα στίχο ο James Hetfield έχει τρεις εναλλακτικές. Μπορώ όμως να πω πως τα riffs που είναι ήδη έτοιμα είναι πραγματικά εκπληκτικά. Έχουμε κάποια ακόμα να επεξεργαστούμε αλλά πλησιάζουμε ώστε να έχουμε έτοιμο κάτι πραγματικά καλό του χρόνου!».

Ο James Hetfield συμπλήρωσε πως έχουν συγκεντρώσει αρκετό υλικό για το άλμπουμ: «έχουμε κάνει περίπου το ένα δέκατο του άλμπουμ. Απλά δεν είχαμε ακόμα το χρόνο να συγκεντρωθούμε και να τα επεξεργαστούμε μετατρέποντάς τα –ελπίζω- σε αριστουργήματα. Θα ήθελα να γίνει χθες!»

Όσον αφορά στην ταινία τους ‘Metallica – Through The Never’ οι Metallica δηλώνουν πως δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά είναι πολύ κοντά: «έχουμε ακόμα το μοντάζ, τον ήχο και άλλα τέτοια που πρέπει να γίνουν. Είναι σαν τρεις ταινίες σε μία. Είναι σαν να φτιάχνουμε ένα τραγούδι-απλά πιο ακριβό. Έχει γίνει πιο μοναδικό από ότι περιμέναμε».

Η ταινία θα είναι μια μίξη από live υλικό και μυθοπλασία, όπου ο ηθοποιός Dane DeHaab θα υποδύεται ένα μέλος του πληρώματος που κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Metallica πρέπει να ολοκληρώσει μια αποστολή που θα του αλλάξει τη ζωή! Η ταινία είναι σκηνοθεσίας του Nimród Antal.

Πηγή: allaboutmusic.gr