Καθημερινά μας βομβαρδίζουν με δεκάδες email προσφορών, εκπτώσεων, απίθανων δώρων και ότι άλλη έκφραση μπορεί να φανταστεί κανείς! Πάρτε αυτό από 300 ευρώ μόλις 45! Κάντε τούτο με αρχική αξία 450 ευρώ με τελική τιμή 100! Μία εβδομάδα διακοπές από 120 ευρώ τη μέρα, μόνο 45. Τέτοιες προσφορές δεν έχουν ξαναγίνει! Τι εκπτώσεις και κουραφέξαλα! ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!

mhpos_eimai_trelos_mhpos_ta_exo_xamenaΚορυφαίες προσφορές;

Ξεκινάς χαλαρά το απόγευμα με ένα καφεδάκι 1 ευρώ από 1,7 (ρε μήπως και βάζουν νερό από την μπουγάδα, για αυτό αφρίζει;)

Να δεις και μια ταινιούλα; 5 ευρώ από 12 η είσοδος (μήπως θα δεις την μισή ταινία;)

Να μην φάμε και κάτι μετά; Μας έκοψε πείνα. Δύο σουβλάκια με πατάτες και ένα αναψυκτικό 4 ευρώ από 7,1. (Μήπως το κρέας στα σουβλάκια είναι ο Αζόρ της γειτονιάς; )

Έ να μην γλυκαθούμε κιόλας; Ένα κιλό παγωτό 6 ευρώ από 14,5. (Μήπως το παγωτό είναι ληγμένο;)

Τέλεια δηλαδή και καφέ και κινηματογράφο και φαγητό και γλυκό από 35,3 ευρώ πληρώνεις μόνο 16 πέρασες ένα σούπερ κομπλέ απόγευμα!

Και το κέρδος αυξάνεται γιατί το διαγνωστικό τεστ που θα χρειαστείς να κάνεις αφού θα έχεις φάει όλα τα παραπάνω από 140 ευρώ κοστίζει τώρα με την προσφορά μόνο 25!!! (μήπως βάζουν μισά αντιδραστήρια και η εξέταση της συζύγου δείξει ότι έχει προστάτη;

Δεν μπορεί κάποια χοληστερίνη θα σου έχει ανέβει! Κανένα κιλάκι θα το έχεις βάλει. Θα πρέπει να πάς στο διαιτολόγο. Μη φοβάσαι και εδώ προσφορά 12 ευρώ από 120. Και με την εγγύηση ότι σε ένα μήνα θα χάσεις όλα τα κιλά. Με πλήρη εξυπηρέτηση! (μήπως σου δίνει την μισή προσοχή ή φωτοτυπία την ίδια δίαιτα από το συρτάρι;)

Να κάνουμε ταμείο : οικονομία 242,3 ευρώ.

Ούτε το παγωτό είναι ληγμένο, αλλά και ο Αζόρ μια χαρά είναι ζωντανός και ζωηρός. Το διαγνωστικό check up είναι σωστό και ο διαιτολόγος είναι μια χαρά.

Τα μυαλά μας είναι πειραγμένα που τόσο καιρό φουσκώναμε ΟΛΟΙ μαζί τη φούσκα, που έσκασε στην τσέπη μας! Ας προσέχουμε λοιπόν.

ΥΓ. Βέβαια κάποιοι το παρακάνουν γιατί ρε φίλε αν πήρες 20 ευρώ για μια υπηρεσία/παροχή/πώληση προϊόντος την μία φορά, με τι μούτρα θα ζητήσεις 50 ευρώ την επόμενη ; Τι άλλαξε δηλαδή; Απλά ομολογείς ότι φουσκώνεις υπερβολικά τις τιμές σου.

Μανώλης Μανωλαράκης-Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Πηγή: diatrofi.gr