Κάτοικος της Αλμπέρτα ελπίζει να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα πουλήσει ένα σπίτι για Bitcoins. Ζητά 405.000 Καναδικά δολάρια ή το ισοδύναμό του σε Bitcoins, για το 3,6 στρεμμάτων σπίτι του.

bitcoin_house-640x486«Ελπίζουμε να είναι το πρώτο κομμάτι ακίνητης περιουσίας που θα πουληθεί για bitcoins», έγραψε ο Taylor More στο e-mail που έστειλε. «Πιστεύουμε ότι ίσως αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην προώθηση του συγκεκριμένου νομίσματος.”

Η καταχώρισή του περιγράφει το ακίνητο ως «δύο υπνοδωματίων bungalow», και ότι «βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 3,6 στρεμμάτων με όμορφη θέα στο βουνό και πρόσοψη στον ποταμό Crowsnest, που κόβει την ανάσα». Περιλαμβάνει ένα εργαστήριο 2800 τετραγωνικών που υποστηρίζει ότι είναι «ιδανικό για έναν χομπίστα πολυτεχνίτη» και διαθέτει, επίσης, δύο επιπλέον υπνοδωμάτια.

Εάν έχετε τα χρήματα σε δολάρια η τιμή είναι καθορισμένη χωρίς ουδεμία έκπτωση, αλλά αν η συναλλαγή γίνει με τη χρήση Bitcoins ολόκληρη ή μερική, η τιμή θα μπορούσε να μειωθεί, ανάλογα με το πόσα πολλά bitcoins μπορεί να διαθέσει ο υποψήφιος αγοραστής.

Πηγή: secnews.gr