Εάν υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας σάς απατά ή πιθανότατα έχει μια περιπέτεια, υπάρχει ένα νέο app που μπορεί να σας βγάλει από τις υποψίες.

movil-internetΠρόκειται για το QOQORIQO (προφέρεται κοκορίκο) και λειτουργεί όπως μια online εφαρμογή ‘crowdsourcing’ που συνδέει άμεσα τα πιθανά θύματα της απιστίας με άλλες ερωμένες ή εραστές του/της συζύγου ή συντρόφου, χρησιμοποιώντας απλά τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του συντρόφου που υποψιάζεστε.

Μ’αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να ταυτοποιήσει κάποιος εάν υπάρχουν περισσότερα άτομα που εισήγαγαν τα ίδια δεδομένα με το άτομο με το οποίο διατηρούν σχέση ή να προγραμματίσει να λαμβάνει ειδοποιήσεις όταν κάποιος προσθέτει δεδομένα που συμπίπτουν με το ταίρι του.

Το QOQORIQO δημιουργήθηκε από τον Mawuna Koutonin, έναν 39χρονο επιχειρηματία από την Αφρική, που πριν είχε προωθήσει το ‘play marketing’ με την εταιρία του, την Goodbuzz. ”Το QOQORIQO είναι αρκετά απλό, το σύστημα της αναζήτησης βασίζεται στο να ταυτοποιηθεί το γεγονός της απιστίας. Τα άτομα, κατά κανόνα, αφήνουν πίσω τους ίχνη όταν έχουν ραντεβού ή φλερτάρουν. Το QOQORIQO είναι ένα εργαλείο που ενώνει τα γεγονότα για να βοηθήσει τον κόσμο να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από τη σχέση του”, υποστηρίζει ο δημιουργός της εφαρμογής.

Πηγή: muyinteresante.es