Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα με την αριθ. 19/40462/01-11-2012 πρόσκληση που εξέδωσε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κα. Όλγα Μοσχοπούλου, στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχουν εγγραφεί 52 θέματα, ως εξής:  
-Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου επί των προτάσεων-εισηγήσεων των Διευθυντών -Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ημαθίας, για τη μεταβολή των Σχολικών Μονάδων σχολικού έτους 2013-2014.
-Αναπροσαρμογή ή μη του τέλους διαφήμισης για το οικονομικό έτος 2013.
-Αναπροσαρμογή ή μη του τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το οικονομικό έτος 2013.
-Λήψη απόφασης για την επιβολή ή μη του φόρου ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων για το έτος 2013.
-Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2013.
-Λήψη απόφασης για την επιβολή ή μη του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων για το οικονομικό έτος 2013.
-Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του συντελεστή ΤΑΠ του Δήμου Αλεξάνδρειας για το οικονομικό έτος 2013.
-Λήψη απόφασης για την επιβολή ή μη του τέλους ελεγχόμενης στάθμευσης για το οικονομικό έτος 2013.
-Αναπροσαρμογή του τέλους χρήσης από εμποροπανηγύρεις, παζάρια και λαϊκές αγορές για το έτος 2013.
-Λήψη απόφασης για τον καθορισμό δικαιώματος βοσκής για το οικονομικό έτος 2013.
-Λήψη απόφασης για την επιβολή ή μη του τέλους κοιμητηρίων του Δήμου Αλεξάνδρειας για το οικονομικό έτος 2013.
-Αναπροσαρμογή ή μη του τέλους άρδευσης για το οικονομικό έτος 2013.
-Έγκριση ή μη του απολογισμού του καταργημένου Νομικού προσώπου με την επωνυμία «Δημοτικό -Στάδιο Αλεξάνδρειας», για το οικονομικό έτος 2011.
-Έγκριση ή μη του απολογισμού του καταργημένου Νομικού προσώπου με την επωνυμία «Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας», για το οικονομικό έτος 2010 και αποδοχή των οφειλών του από το Δήμο-Τροποποίηση προϋπολογισμού.
-Έγκριση ή μη του απολογισμού του καταργημένου Νομικού προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας», για το οικονομικό έτος 2011.
-Έγκριση ή μη του απολογισμού του καταργημένου Νομικού προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Βιβλιοθήκη Πλατέος», για το οικονομικό έτος 2011.
-Λήψη απόφασης για την μεταφορά των χρηματικών υπολοίπων των καταργηθέντων Νομικών Προσώπων στο Δήμο – Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012.
-Αποδοχή ποσού για ενίσχυση Αθλητικού Συλλόγου-Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012.
-Λήψη απόφασης για τη ψήφιση πιστώσεων από τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2012 για κατάθεση στεφάνων.
-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012-Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2012.
-Υποβολή έκθεσης εσόδων -εξόδων γ’ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2012.
-Εγγραφή του Δήμου, ως συνδρομητή στην τράπεζα πληροφοριών «Δομική Ενημέρωσης Α.Ε.» για το έτος 2012.
-Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Nikolli Majlinda.
-Λήψη απόφασης για επιστροφή ή μη ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος υπέρ της Shehu Alketa του Arif.
-Έγκριση ή μη της αριθ. 60/2012 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας», με θέμα: “Έγκριση απολογισμών Νομικών Προσώπων: ΚΑΠΗ Δήμου Αλεξάνδρειας, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Αλεξάνδρειας, Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σταυρού, Δημοτικός Παιδικός Πλατέος, Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δ.Δ. Μελίκης, από 01-01-2011 έως 17-05-2011”.
-Έγκριση ή μη της αριθ. 61/2012 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας», με θέμα: “Έγκριση απολογισμού Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας», από 17-5-2011 έως 31-12-2011”.
-Έγκριση ή μη της αριθ. 91/2012 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας», με θέμα: “Λήψη απόφασης ή μη για τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Νομικού Προσώπου”.
-Υποβολή απολογισμού οικονομικού έτους 2011.
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Πεζοδρομήσεις Τ.Δ. Τρικάλων» (A.M. 179/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Κοινόχρηστων Χώρων Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου» (A.M. 31/2011).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση Δικτύου Αποχέτευσης Ομβρίων και Κατασκευή Πεζοδρομίων στα Τ.Δ. του Δ. Πλατέος» (A.M. 160/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμορφώσεις Κοινόχρηστων Χώρων Τ.Δ. Λιανοβεργίου» (A.M. 202/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση στο Νησί» (A.M. 89/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων υδάτων στο Τ.Δ. Νεοχωρίου» (A.M. 219/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Πεζοδρομήσεις Τ.Δ. Κλειδίου» (A.M. 176/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκαταστάσεις τομών στο Δήμο Αλεξάνδρειας» (A.M. 126/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Διαμόρφωση Κοινόχρηστων Χώρων και Πεζοδρομήσεις στα Τοπικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Πλατέος» (Α.Μ. 200/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντηρήσεις πεζοδρομίων τοπικών διαμερισμάτων πρώην Δήμου Πλατέος» (A.M. 173/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων υδάτων Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας» (A.M. 35/2011).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Τοποθέτηση πλακιδίων στην παιδική πισίνα» (A.M. ΤΥΔΚ 264/2010).
-Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή περίφραξης χώρου στάθμευσης νεκροταφείων Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας» (A.M. 10/2011).
-Επέκταση δικτύου Χ.Τ. κατά ένα (1) στύλο και τοποθέτηση ισάριθμου Φ.Σ. στην Τοπική Κοινότητα Τρικάλων.
-Επέκταση δικτύου Χ.Τ. κατά δύο (2) νέους στύλους και τοποθέτηση ισάριθμων Φ.Σ. στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξάνδρειας.
-Επέκταση δικτύου Χ.Τ. κατά ένα (1) στύλο και τοποθέτηση ισάριθμου Φ.Σ. στη Δημοτική Κοινότητα Πλατέος.
-Επέκταση δικτύου Χ.Τ. κατά ένα (1) στύλο και τοποθέτηση ισάριθμου Φ.Σ. στην Τοπική Κοινότητα Αγκαθιάς.
-Επέκταση δικτύου Χ.Τ. κατά τριών (3) νέων στύλων και τοποθέτηση δύο (2) Φ.Σ. στην Τοπική Κοινότητα Ξεχασμένης.
-Επέκταση δικτύου Χ.Τ. κατά ένα (1) στύλο και τοποθέτηση ισάριθμου Φ.Σ. στην Τοπική Κοινότητα Τρικάλων.
-Λήψη απόφασης για λύση μίσθωσης του υπ΄αριθ.436 αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Δ.Κ. Αλεξάνδρειας.
-Λήψη απόφασης για την καταρχήν παραχώρηση με εκμίσθωση τεσσάρων (4) στρεμμάτων από το τεμάχιο Νο 1038 του αγροκτήματος Τρικάλων του Δήμου Αλεξάνδρειας.
-Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση της γηπεδικής εγκατάστασης της Τ.Κ. Καβασίλων στην Αθλητική Ένωση Αλεξάνδρειας για προπονήσεις της ομάδας της.
-Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση, του Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας στον Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας (τμήμα στίβου), για την περίοδο από Σεπτέμβριο 2012 έως Αύγουστο 2013.
-Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της «ΕΥΖΗΝ Α.Ε.» για παραχώρηση χώρου στην Αλεξάνδρεια στις 20 Νοεμβρίου 2012.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα