Από τις 22 έως τις 25 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. η Διεθνής Εκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA». Στο κτίριο 15 της Εκθεσης θα λειτουργήσει και το περίπτερο της Π.Κ.Μ. και μέσω αυτού θα συμμετάσχει και η Ημαθία. 

Ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για την οργάνωση και λειτουργία του περιπτέρου, στο οποίο θα παρουσιάζονται οι τουριστικοί προορισμοί της Κ.Μ., θα διανέμεται πλούσιο διαφημιστικό – προωθητικό υλικό και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς. Υπεύθυνος για την οργάνωση και λειτουργία του θα είναι ο υπ. Τουρισμού της Π.Ε. Ημαθίας Γιώργος Σαλιάγκας.
 
 Κατά τη διάρκεια της Εκθεσης θα πραγματοποιηθούν πολλά Συνέδρια, Ημερίδες και εκδηλώσεις. Μία από αυτές θα είναι και η παρουσίαση των τοπικών επώνυμων προϊόντων της περιοχής της Κ.Μ., στην οποία θα συμμετέχει και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 24 Νοέμβρη και ώρα 5.00΄το απόγευμα στο χώρο του περιπτέρου και πέρα από την παρουσίαση θα περιλαμβάνει ομιλίες, βραβεύσεις και δεξίωση των προσκεκλημένων.

Από την Ημαθία θα παρουσιαστούν τα κρασιά της Νάουσας και οι κομπόστες. Η Π.Ε. Ημαθίας καλεί τους φορείς και τους επαγγελματίες του Τουρισμού να συμμετέχουν στην Εκθεση μέσα από το περίπτερο, για την προβολή και προώθηση των τουριστικών τους προϊόντων και υπηρεσιών, σε μια κοινή προσπάθεια για την τόνωση του τουρισμού της περιοχής μας, που όπως και όλοι οι κλάδοι πλήττεται σημαντικά από την οικονομική κρίση.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα