Ενάντια στις απολύσεις στο δημόσιο τομέα είναι ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Στο ψήφισμά τους αναφέρουν:

“Οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Ημαθίας, εκφράζουμε την αγανάκτηση και αντίθεσή μας στον πρόσφατα ψηφισθέντα Νόμο, σύμφωνα με τον οποίο ξεκινούν οι απολύσεις στον Δημόσιο Τομέα. 
 

 
Σήμερα είναι οι συνάδελφοι της κατηγορίας ΔΕ , αύριο θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Αφού ψήφισαν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόστηκαν και συνεχίσουν να εφαρμόζονται, τα οποία οδήγησαν στην φτώχεια και την εξαθλίωση , στην ανεργία και την απελπισία
Αφού αφαίρεσαν το δικαίωμα των εργαζομένων στην Παιδεία, την Υγεία και την Αξιοπρέπεια,

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ τώρα στις απολύσεις των συναδέλφων.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους αρχικά θιγόμενους συναδέλφους μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ.Μ. και τους Αντιπεριφερειάρχες να εκδώσουν ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους, να ληφθεί απόφαση για αναστολή εκτέλεσης των απολύσεων και να τεθούν στην πρωτοπορία του δύσκολου αυτού αγώνα ενάντια στις απαιτήσεις της Συγκυβέρνησης και της τρόϊκα! ΚΑΛΟΥΜΕ τους συναδέλφους σε συνεχή Αγωνιστική Ετοιμότητα για να μην υλοποιηθούν τα αντεργατικά μέτρα”.

(Φωτοφραφία από pliroforiodotis.gr)
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα