Τη Δευτέρα 19/11,  θα συνεδριάσει στις 6:00μμ, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με 18 άκρως ενδιαφέροντα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τα θέματα είναι τα εξής:  
 
-Θέση του Δ.Σ. μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.
-Τροποποίηση προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2012.
-Επί αιτήματος του «Ανθρωπίνου Δυναμικού Βέροιας» για πρόβλεψη ρυθμίσεων που αφορούν τη χρήση του ποδηλάτου, στην κυκλοφοριακή μελέτη που θα εκπονηθεί.
-Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας για τη διενέργεια της προμήθειας «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων». 
-Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας για τη διενέργεια της προμήθειας «Προμήθεια – εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος κλιματισμού στο Δημαρχείο Βέροιας και αποξήλωση του υφιστάμενου συστήματος»
-Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας για τη διενέργεια της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού για τη μεταφόρτωση και μεταφορά των απορριμμάτων του Δ. Βέροιας».
-Αποδοχή ή μη των ειδικών όρων της Απόφασης Ένταξης των Πράξεων: 1)«Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση, Μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας και Πράξη Εφαρμογής στην Π.Ε. 25 και σε τμήμα των Π.Ε. 15 και 7 της πόλης Βέροιας», 2)«Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση, Μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας και Πράξη Εφαρμογής στην Π.Ε. 23 και σε τμήμα των Π.Ε. 24 και 14 της πόλης Βέροιας», 3)»Πράξη εφαρμογής τμήματος Πολεοδομικής Μελέτης επέκτασης οικισμού Μακροχωρίου» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου με τίτλο «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού» και εξουσιοδότηση της Δημάρχου για την υπογραφή του συμφώνου αποδοχής των όρων ένταξής τους.
-Ορισμός μελών και συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης και επιλογής υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Leonardo Da Vinci.
-Έγκριση ή μη λήψης απόφασης για την: α)χωροθέτηση της επέκτασης του υφιστάμενου νεκροταφείου Τ.Κ. Τριποτάμου εντός του υπ’αριθ. 434 αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Τριποτάμου και β) απευθείας αγορά του παραπάνω αγροτεμαχίου.
-Έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Βέροιας και Νάουσας, για τη στείρωση και την ηλεκτρονική σήμανση αδέσποτων ζώων στο Ιατρείο του Καταφυγίου αδέσποτων ζώων του Δ.Βέροιας.
-Έγκριση ή μη έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής.
-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης δημοσίων σχέσεων.
-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης δημοσίων σχέσεων.
-Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου: «Κατασκευή Γέφυρας Αφών Κούσιου».
-Έγκριση ή μη παράτασης του χρόνου εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Ολοκλήρωση διάνοιξης οδού αγωνιστών του ΄21»
-Έγκριση ή μη και παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Αποτυπώσεις, βυθομετρήσεις, σύνταξη διαγραμμάτων περιοχής «Μανίκι» στον Αλιάκμονα».
-Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ασφαλτόστρωση οδού πρόσβασης στο 3ο-4ο Λύκειο».
-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δ.Δ. Διαβατού» (Α.Μ. 52/2010 ΤΥΔΚ του πρώην Δ. Απ.Παύλου)
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα