Θα αναρωτηθεί κανείς τι σχέση έχει η κοινωφελής εργασία με το μπαλωμα των λακκούβων στο Δήμο Βέροιας, η απάντηση ωστόσο είναι προφανής. Τα άτομα της κοινωφελούς εργασίας περίμενε ο Δήμος για να ξεκινήσει να μπαλώνει τις λακκούβες σε όλη την πόλη και όχι μόνο, ανεξάρτητα αν η εισήγηση αναφερόταν σε μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου. 

 Και αφού διευθετήθηκε το κομμάτι του ποιός θα εργαστεί και θα επιτελέσει το έργο αυτό, το οποίο “περιμένει” δυο χρόνια να υλοποιηθεί, για αυτό και στο οδικό δίκτυο του δήμου γίνεται το “πάρτυ” της λακκούβας, ήθελε στο προσκήνιο το θέμα του υλικού που θα χρειαστεί, δηλαδή το είδος της ασφάλτου που θα χρησιμοποιηθεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον υπεύθυνο της δημοτικής αρχής το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι οτι, αυτή την περίοδο, το υλικό έχει πολύ υψηλή τιμή, κάτι όμως που δεν θα αφήσει να πάει το έργο και άλλο πίσω. 
Όπως διαβεβαιώθηκε τελικά από τους υπεύθυνους, εφόσον άτομα και υλικά θα είναι οσονούπω διαθέσιμα, το έργο θα εκτελεστεί παρ΄αυτά.
Και όπως λέει μια λαϊκή ρήση “κάλλιο αργά παρά ποτέ”.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα