Στη συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκε χθες ένας εκ των εκπροσώπων των αναδόχων του έργου της γέφυρας Κούσιου. Η παρουσία του κ. Κοπατσιάρη αυτή τη χρονική στιγμή στη συνεδρίαση και όχι πριν ένα χρόνο, όπου θα έπρεπε να παραδοθεί το έγο, δημιούργησε πλήθος ερωτήσεων από τους δημοτικούς συμβούλους, σχετικά πάντα με την πορεία του έργου.

 Βασικό ερώτημα όλων ήταν “Γιατί αποφάσισε η εταιρεία να δράσει τώρα;”. Σύμφωνα με την πρώτη μελέτη η γέφυρα θα έπρεπε να έχει ήδη παραδοθεί από πέρσυ και φέτος να βρίσκεται υπο δοκιμαστική λειτουργία, ωστόσο το έργο πήρε παράταση 7 φορές και μάλιστα χωρίς ποινές, εκτός από την τελευταία φορά.

Ο κ.Κοπατσιάρης απάντησε λέγοντας ότι “το έργο είναι πλέον σε καλό δρόμο, εμείς είμαστε ικανοί, θέλουμε και μπορούμε να το εκτελέσουμε αλλά δεν πρέπει να φτάνουμε στα άκρα”, επιπλέον τόνισε πολλαπλώς ότι αυτό που χρειάζεται είναι “καλή διάθεση και συνεργασία”. Κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε εκνεύρισε μέρος των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι αναρωτήθηκαν “πώς εννοείται κ. Κοπατσιάρη τη συνεργασία, γιατί αν δεν είναι οι 7 παρατάσεις, συνεργασία, τότε τι είναι;”

Τελικά, ο κ. Κοπατσιάρης έδωσε μια εκτίμηση κατ’ απόδοσης όπως είπε και ανακοίνωσε ότι αν όλα πάνε κατ΄ευχην, η περιβόητη Γέφυρα Κούσιου θα παραδοθεί  στις 30 Σεπτεμβρίου του 2013.

Δηλαδή σε ένα περίπου χρόνο…οψόμεθα…

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα