Κίνηση – έκπληξη, ακόμα και για τους πιο στενούς του ανθρώπους, έκανε ο πρόεδρος των Εφοριακών Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Γιώργος Κάκαρης, καταθέτοντας, κυριολεκτικά, στο τελευταίο λεπτό, υποψηφιότητα για αντιπρόσωπος της Ημαθίας στην 3ημερη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στις 30/11, 1-2/12 στην Αθήνα.
Την πληροφορία την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Κάκαρης, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε τα εξής:  

Όντως, έθεσα υποψηφιότητα για την εκλογή μου ως αντιπρόσωπος της Ημαθίας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο, ως γνωστόν, θα ληφθούν οι αποφάσεις για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ, από συνασπισμό κομμάτων, σε ενιαίο πολιτικό φορέα. Τους λόγους που με οδήγησαν στην λήψη αυτή της απόφασης, θα τους αναλύσουμε στο μέλλον, ωστόσο αυτή την στιγμή θα ήθελα να προσθέσω μόνο το εξής:

Καλώ προσωπικά όλες και όλους όσους πιστεύουν πως η παρουσία μου στα κοινά θα είχε όφελος για την Ημαθία, να προσέλθουν αύριο (σ.σ.: Κυριακή 25/11/2012) στις κάλπες που θα στηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, στην οδό Κεντρικής 19 (δίπλα από το “Παλιό Σινεμά”) στη Βέροια και να με τιμήσουν με την ψήφο τους, η οποία ψήφος θα μου δώσει την ώθηση που χρειάζεται για τον σκοπό αυτό.
Θα σας περιμένω ο ίδιος προσωπικά στα γραφεία και θα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά και να συζητήσουμε για όλα αυτά τα θέματα“.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα