Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο το πρωί της Πέμπτης με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη. Οι πρωτοβουλίες του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη έχουν ως στόχο την επίλυση και προώθηση ζητημάτων, έργων και δράσεων Δήμων, φορέων και επιχειρήσεων της Ημαθίας που παρουσιάζουν κωλύματα ή καθυστερήσεις, στην προσπάθεια ενός συνολικού σχεδιασμού οικονομικής ανάπτυξης της Ημαθίας και στη βάση των στρατηγικών της πλεονεκτημάτων.

Ειδικά για τον Δήμο Αλεξάνδρειας συζητήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης η ανάγκη προώθηση και ταχύτερης υλοποίησης έργων πνοής του Δήμου, που είτε είναι ενταγμένα είτε είναι υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ήταν καλά προετοιμασμένος, καταθέτοντας αντίγραφα των μελετών που έχουν κατατεθεί στο ΕΣΠΑ. Ο Υπουργός συνεχάρη τον Δήμαρχο για την οργανωμένη δουλειά που του παρουσίασε, αλλά και τον Βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη για τις άοκνες προσπάθειες υποστήριξης των φορέων Αυτοδιοίκησης της Ημαθίας από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας του βουλευτικής θητείας.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα