Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Βέροιας, σε  απάντηση της ανακοίνωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Βέροιας, (δείτε την εδώ) ανακοινώθηκαν τα εξής:
Όλα έχουν τα όρια τους, ακόμη και οι  προεκλογικές  κινήσεις!! 

Ένας πολίτης της Βέροιας ο μηχανικός  κ. Νίκος Χατζηευστρατίου  που,  είναι μέλος  της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βέροιας, μετά από πρόταση της Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, άρα  είναι ισότιμος συνομιλητής  των  ενασχολούμενων με τα δημοτικά πράγματα,  ζήτησε κατ’ επανάληψη από τις υπηρεσίες να  μελετήσει τα σχέδια και τις προτάσεις  του έργου της Αστικής Ανάπλασης. Συζήτησε με την  Δήμαρχο σε κατ’ ιδίαν ακροάσεις,  όποτε ο ίδιος το ζήτησε [επιπλέον και ως παιδικός φίλος και συμμαθητής της] και παρόλα αυτά  με έγγραφο, που ο ίδιος μοιράζει σε διαμερίσματα στην περιοχή της οδού Ανοίξεως, ισχυρίζεται ψευδή στοιχεία ως αληθή προκειμένου να  πετύχει αλήθεια τι?
Επίσης δημοσιοποιεί απόψεις που ενέχουν καταγγελίες διαφθοράς.
Με τι στοιχεία άραγε? 
Ας προσέλθει τώρα ενώπιον της Δικαιοσύνης να δώσει τις απαντήσεις που πρέπει .Το ίδιο μάλλον θα έκανε και η “Λ.Σ” εφόσον κατηγορούνταν για ανάλογα θέματα.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα