Ο Νίκος Γαλλίκας, Μηχανικός Επικοινωνιών & H/Y – Ελεύθερος Επαγγελματίας, είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, με το κόμμα “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Πάνου Καμένου. Γνωστός στην Ημαθία ο Νίκος Γαλλίκας, γεννήθηκε το 1977 στη Βέροια.   

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του – παρουσίασή του “Κατάγομαι από το Κάτω Βέρμιο (από τον πατέρα μου, Δημήτριο Γαλλίκα) και τα Μονόσπιτα Ανθεμίων (από τη μητέρα μου Μαρία Γαλλίκα- Μαστρογιαννίδου).

Είμαι απόφοιτος του Πολυκλαδικού Λυκείου Βέροιας και πτυχιούχος Μηχανικός Επικοινωνιών του Βρετανικού Πανεπιστημίου Portsmouth (University of Portsmouth) με μεταπτυχιακό τίτλο στην ίδια ειδικότητα.

Υπηρέτησα την στρατιωτική του θητεία στο Πυροβολικό. Γνωρίζω Γαλλικά και άπταιστα Αγγλικά.

Με το πέρας των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων έχω εργαστεί ως Μηχανικός Επικοινωνιών σε τοπική εταιρία Τηλεπικοινωνιών και ως καθηγητής σε φροντιστήρια πληροφορικής.

Σήμερα εργάζομαι στο τμήμα λογιστηρίου σε αγροτικό συνεταιρισμό και παράλληλα τα τελευταία 2 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας”

Και καταλήγει: 
“Πιστεύω πως αυτός ο τόπος χρειάζεται νέους ανθρώπους, άφθαρτους, με ιδέες και γνώσεις που θα συμβάλουν στην ανατροπή του πολιτικού συστήματος που έφερε την χώρα και την κοινωνία σε αυτή την κατάσταση.”
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα