Ο Δήμος Βέροιας – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Τμήμα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας πραγματοποίησε την Πέμπτη 8/3 ομιλία – διάλεξη με θέμα «οικογενειακός προγραμματισμός – πρόληψη υγείας της γυναίκας» με ομιλήτριες τη Μελίνα Ανθουλάκη και την Καίτη Αγγελίδου.   

Οι ομιλήτριες αναφέρθηκαν αναλυτικά στις μεθόδους αντισύλληψης, στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, στην πρόληψη των γυναικείων καρκίνων, στο εμβόλιο και την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αλληλεγγύης Βαρβάρα Σταυρόπουλου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό, αναφερόμενη στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Εξυπηρέτησης του Δημότη Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος και μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου κ.α.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα