Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5/2 ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, Βουλευτής ΝΔ Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ, με αφορμή την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ημαθίας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Αιγές Μέλαθρον” της Βέροιας.  

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ πριν μιλήσει σε στελέχη του κόμματός του, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ, όπου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ σύντομα θα αναλάβει την διακυβέρνηση και θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και θα στραφεί στην πραγματική οικονομία.
Κριτική στο ΠΑΣΟΚ, εξηγήσεις για την συγκυβέρνηση και κατάθεση βασικών στόχων του προγράμματος της ΝΔ, περιελάμβανε μεταξύ άλλων η ομιλία του στο κομματικό ακροατήριο.
Στα της κοπής, το τυχερό κομμάτι της πίτας ανήκε στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, γεγονός στο οποίο πολλοί απέδωσαν σημαδιακό χαρακτήρα.
(φωτογραφία από pliroforiodotis.gr)
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα