Από την αντιδημαρχία Καθαριότητας εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση: «Με τις προσπάθειες των εργαζομένων κατορθώσαμε να διατηρήσουμε την πόλη καθαρή και να κάνουμε την αποκομιδή των σκουπιδιών μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Δυστυχώς βρεθήκαμε αντιμέτωποι όχι μόνο με ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά και με την αδιαφορία, την ασυνειδησία και την ελαφρότητα ορισμένων –λίγων ευτυχώς- συμπολιτών οι οποίοι παρά το δριμύ χιονιά αποφάσισαν να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την πόλη κατεβάζοντας τα σκουπίδια τους και εναποθέτοντάς τα έξω από τους κάδους, στο δρόμο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνονται βορά των αδέσποτων ζώων αλλά και να παρασύρονται από τα χιόνια.  

Απευθυνόμαστε – κάνουμε έκκληση!- σε όλους να προστατεύσουμε το περιβάλλον και την καθαριότητα της πόλης. Οι σακούλες των σκουπιδιών δεν πρέπει να αφήνονται στο δρόμο σε καμία περίπτωση. Οι στάχτες από τα τζάκια δεν πρέπει να πετιούνται στα κοινά απορρίμματα αλλά να μπαίνουν σε ειδικούς σάκους αντοχής, καθώς υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Τέλος, ας σεβαστούμε όλοι το πρόγραμμα της αποκομιδής των απορριμμάτων, σύμφωνα με το οποίο τα σκουπίδια της πόλης μας μαζεύονται μόνο τις πρωινές ώρες εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Αφήνοντας τα σκουπίδια στο δρόμο, με τον έναν ή άλλο τρόπο τα ξαναβάζουμε στο σπίτι μας».

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα