Πρόσφατα ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ το Νέο Πληροφοριακό Σύστημα Καταβολής Νοσηλίων. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από τις 12 Δεκεμβρίου 2011 ενεργοποιήθηκε το Νέο Σύστημα Καταβολής των Νοσηλίων «απευθείας» στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς των ασφαλισμένων. Η καταβολή νοσηλίων από το Ταμείο πλέον καταργείται.  

 
Το Νέο Πληροφοριακό Σύστημα Καταβολής Νοσηλίων σύμφωνα με επιστολή του Προέδρου του ΤΣΜΕΔΕ Γιάννη Γαμβρίλη έχει «ως σκοπό την δραματική μείωση της αναμονής, του χαμένου χρόνου στις ουρές και του εκνευρισμού που αυτά συνεπάγονται. Ουσιαστικά ο στόχος είναι η μείωση του χρόνο αναμονής στο Ταμείο στο 30% του σημερινού».
Το Νέο Σύστημα  λειτουργεί απο την προαναφερόμενη ημερομηνία στα υποκαταστήματα Θεσσαλονίκης, Περιστερίου, Αλεξανδρούπολης, ενώ στα υπόλοιπα υποκαταστήματα (συμπεριλαμβανομένου και του Κεντρικού Καταστήματος) ξεκίνησε να ενεργοποιείται σταδιακά από τις 1 Ιανουαρίου 2012.
Απαραίτητο είναι πλέον ο άμεσα ασφαλισμένος να έχει δηλώσει το ΙΒΑΝ του τραπεζικού του λογαριασμού μέσω αίτησης ή απευθείας από τον ίδιο μέσω του διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τηn ηλεκτρονική σελίδα www.tsmede.eu.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα