Συνάντηση εργασίας είχε το πρωί της Παρασκευής 02 Δεκεμβρίου η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη με στελέχη της αυτοδιοικητικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Την παράταξη του ΚΚΕ εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ κ. Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, το μέλος επιτροπής περιοχής της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, κ. Γιώργος Χαβατζάς, η γραμματέας Κ.Ο. Ημαθίας του ΚΚΕ, κα. Μαίρη Παπαδοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Βέροιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Γιώργος Μελιόπουλος και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, κ. Χρήστος Τρεμπελής.   

 
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε σειρά θεμάτων που αφορούσαν κυρίως στα οικονομικά των Δήμων, κυρίως δε σε ό, τι αφορά στα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική κρίση και η γραφειοκρατία των εμπλεκομένων υπηρεσιών κατά την ταχεία και αποτελεσματική διεκπεραίωση των υποθέσεων των συναλλασσομένων πολιτών με τους Δήμους.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά και σε ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα που αυτή ειδικά την περίοδο απασχολούν με ιδιαίτερη ένταση τα χαμηλότερα κυρίως εισοδηματικά στρώματα του πληθυσμού.

(Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βέροιας)

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα