Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας, που συνεδρίασε την Τετάρτη 7/12 στον Αγ. Γεώργιο, παραβρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Σιδηρόπουλος, κάνοντας μάλιστα καίρια παρέμβαση, που υιοθετήθηκε σχεδόν από το σύνολο του Σώματος, σχετικά με το εισόδημα του αγροτικού κόσμου.   

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο προεδρεύων της συνεδρίασης Βασίλης Γιαννουλάκης καλωσόρισε τον βουλευτή στη συνεδρίαση και του έδωσε τον λόγο, ο Τάσος Σιδηρόπουλος πρότεινε στο Συμβούλιο να εκφράσει θέση και να ασκήσει πίεση, μέσω ψηφίσματος για αρχή, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Αγροτική Τράπεζα και το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να στηριχθούν οι δύο συνεταιριστικές βιομηχανίες, ώστε να καταφέρουν έγκαιρα να αποπληρώσουν τους ροδακινοπαραγωγούς του νομού.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής, οι δύο συνεταιριστικές βιομηχανίες χρειάζονται την στήριξη όλων των φορέων, καθώς αποτελούν βασικό πυλώνα της αγροτικής, και κατ΄επέκταση της συνολικής, οικονομίας της Ημαθίας και, πέρα από τις ενέργειες του ίδιου και συναδέλφων του στη Βουλή, πρέπει και οι Δήμοι να παρέμβουν με τις δυνατότητες που έχουν.

Η πρόταση του κ. Σιδηρόπουλου έγινε άμεσα αποδεκτή και αποφασίστηκε να καταρτιστεί ψήφισμα συμπαράστασης και διεκδίκησης των παραπάνω, ώστε οι αγρότες να πληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα, για να μπορέσουν να περάσουν τις γιορτές, αλλά και την υπόλοιπη χρονιά.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα