Χωρίς άδεια ήταν εγκατεστημένα το “καρουζέλ” στην πλατεία Ωρολογίου Βέροιας, που εδώ και λίγες μέρες λειτουργούσε κανονικά και μόλις χθες (7/12) ήρθε ως έκτακτο θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν από πολλούς δημοτικούς συμβούλους αφορούσαν την αισθητική, την ασφάλεια, αλλά και την διαδικασία που ακολουθήθηκε, καθώς για ακόμη μία φορά, το Σώμα κλήθηκε να πάρει απόφαση κατόπιν εορτής.  

Επιπλέον, πέρα από τα ήδη εγκατεστημένα παιχνίδια (για τα οποία είχε εκφράσει επί της αρχής, ως ιδέα, θετική γνώμη η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας), υπήρχε και δεύτερη αίτηση, για αντίστοιχα παιχνίδια.
Τελικά, παρά την άποψη της Δημάρχου Βέροιας ότι αφού δεν κατάφερε ο δήμος να βρει κάτι καλύτερο, θα έπρεπε να αρκεστεί η πόλη σε αυτά που προέκυψαν, τη εισήγηση δεν κατάφερε να πάρει την απαιτούμενη πλειοψηφία και τα θέματα απορριφθηκαν.
Συνεπώς, άμεσα θα πρέπει να απομακρυνθούν όσα παιχνίδια εγκαταστάθηκαν στην πλατεία Ωρολογίου… Και από την στιγμή που δεν υπήρχε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάστασή τους, ο ιδιοκτήτης τους δεν οφείλει να πληρώσει τίποτα, αφού επίσημα δεν εγκαταστάθηκε ποτέ!!!
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα