Την θέση που της άξιζε στην “καρδιά” της πόλης πήρε και πάλι η “Ελιά”, μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών στο παλιό δημοτικό αναψυκτήριο και σημερινό πολυχώρο διασκέδασης. Με εστιατόριο, καφέ – μπαρ, μπουγάτσα και γλυκά, η “Ελιά” έχει γίνει ο χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας και όλα τα… γούστα.  

Μέχρι και στην πλατεία έκαναν βελτιωτικές παρεμβάσεις, θέτοντας σε λειτουργία το συντριβάνι, κατόπιν δικής τους πρωτοβουλίας, αφού ο Δήμος, όπως σημείωσε και ο Αργύρης Γκαμπέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ήταν ικανός να το θέσει σε λειτουργία.
Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους επιχειρηματίες που τόλμησαν να πάρουν ένα “κουφάρι” και να το αναγάγουν σε πραγματικό στολίδι. Ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι, ώστε να αποτελέσουν έναν διαχρονικό “καθρέφτη” της πόλης, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, σε χαμηλές τιμές, και το χαμόγελο σε όλους τους επισκέπτες της Βέροιας.
Αφού ο Δήμος δεν μπορεί ούτε ένα περίπτερο πληροφοριών να έχει ανοιχτό, ας αναλάβουν οι ιδιώτες τον ρόλο της υποδοχής και πληροφόρησης των επισκεπτών μας…
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα