Πληροφορίες για επικείμενη παραίτηση του επικεφαλής παράταξης μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας και Γραμματέα του Σώματος Θανάση Τσιάπλα από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, επικαλείται σε ρεπορτάζ του στην ηλεκτρονική εφημερίδα “Χρονικά” ο Χάρης Μόχλας. Ολόκληρο το ρεπορτάζ αναφέρει:  

Ανακατατάξεις αναμένεται να σημειωθούν στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας τις προσεχείς μέρες και από τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους θα ολοκληρωθούν οι αλλαγές από τις αναγκαίες μεταβολές που θα επιφέρει η απόφαση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ να παραιτηθεί από το αξίωμά του.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Θανάσης Τσιάπλας έχει αποφασίσει να υποβάλλει την παραίτησή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Τη θέση του θα καταλάβει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος του ψηφοδελτίου που είναι ο Γιώργος Σπυρίδης.
Ως γνωστόν, ο Θ. Τσιάπλας είναι και γραμματέας του συμβουλίου οπότε θα προκύψει αναγκαιότητα να εκλεγεί νέος γραμματέας με την έλευση του νέου χρόνου.
Για το ζήτημα αυτό ο ίδιος ο κ. Τσιάπλας δεν έχει κάνει ακόμα καμιά επίσημη δήλωση αλλά αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να δημοσιοποιήσει τη θέση του και την απόφασή του.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα