Μπορεί η θέση τους ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας να μην τους αποφέρει κανένα έσοδο, καθώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τον “Καλλικράτη”, ωστόσο διαπιστώνουμε πως επί καθημερινής βάσης οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι από την Ημαθία Γεωργία Μπατσαρά, Στάθης Σαρηγιαννίδης και Κώστας Καλαϊτζίδης είναι παρόντες στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και συνδράμουν στο έργο του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη.  

Επιτυχημένοι και οι τρεις στον τομέα εργασίας τους, φροντίζουν οι μεν δύο άντρες να διαθέτουν πολύ από τον χρόνο της εργασίας τους, η δε Γεωργία Μπατσαρά (η οποία είναι συνταξιούχος) τον χρόνο από την οικογένειά της, προκειμένου να τιμήσουν, όσο τους το επιτρέπουν οι συνθήκες, την ψήφο των Ημαθιωτών.
Το γεγονός ότι και οι τρεις Περιφερειακοί Σύμβουλοι εξέφρασαν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι βουλευτές, είναι μάλλον επειδή έχουν ενέργεια και διάθεση να προσφέρουν στα κοινά, αλλά η θέση τους εκ των πραγμάτων δεν τους επιτρέπει να το κάνουν.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι τρεις τους, αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της επαγγελματοκοινωνικής ζωής της Ημαθίας, καθώς η κα Μπατσαρά είναι εκπαιδευτικός (δημόσιος υπάλληλος), ο κ. Σαρηγιαννίδης δικηγόρος (ελεύθερος επαγγελματίας) και ο κ. Καλαϊτζίδης ιδιοκτήτης εταιρίας μεταφορών (επιχειρηματίας). Κατά συνέπεια, ο καθένας έχει λιγότερο ή περισσότερο κάτι διαφορετικό να προσθέσει στην συνολική διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα