Η αναμενόμενη ένταξη στο ΕΣΠΑ του Μουσείου της Βεργίνας, τα προβλήματα με την έλλειψη προσωπικού στον αρχαιολογικό χώρο, οι κινήσεις του Δήμου Βέροιας για την στέγαση Τελωνείου και Χημείου στην πρώην Περιφερειακή Αγορά της Κουλούρας και οι εξελίξεις στην κατασκευή της γέφυρας «Κούσιου», ήταν τα τέσσερα βασικότερα θέματα που συζητήθηκαν στην χθεσινή (20/12) συνάντηση που κάλεσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Άρης Λαζαρίδης, παρουσία και των αντιδημάρχων Κώστα Βοργιαζίδη και Νίκου Μωυσιάδη, με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στη Βεργίνα.  

Ο Δημήτρης Κακαγιάννης (δεξιά)

Η συνάντηση περιελάμβανε ξενάγηση στους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας από ειδικό ξεναγό – αρχαιολόγο, τον Δημήτρη Κακαγιάννη, ο οποίος με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο ξενάγησε τους εκπροσώπους του Τύπου στα σπουδαιότατα αρχαιολογικά ευρήματα της Βεργίνας.

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης παραχώρησε γεύμα προς τους δημοσιογράφους, κατά την διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα του Δήμου.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα